درخواست شهروندان باشتی از شرکت مخابرات
آنتندهی نامناسب تلفن همراه و اینترنت در بسیاری از روستاهای شهرستان باشت مردم را به ستوه آورده به گونه ای که اهالی برخی از این روستا ها خواستار رفع این مشکلات از سوی مخابرات شدند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس شاید بعد از شیوع ویروس کرونا در جهان و راه اندازی کمپینها مختلف با شعار «در خانه بمانیم» ارزش استفاده از اینترنت را در سراسر جهان دو چندان کرد و بسیاری از مردم بدین اشتراک نظر رسیدند که خیلی از امور روزمره را بدون حضور فیزیکی در جامعه و از راه دور میتوان انجام داد، امری که در دو دهه اخیر دولتها در ایران به جد پیگیر تحقق آن بوده و هستند و پروژهای نظیر دولت الکترونیک یکی از موارد تلاش دولتها در ایران در این زمینه بهحساب میآید.
در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز متاسفانه چنین مشکلی به وقوع پیوست و این روزها که بستر اینرنت در زمینه مهم آموزش بیشتر احساس میشود برخی از نقاط این استان کمتر برخوردار با مشکلات عدیدهای در این مورد روبهرو هستند.
در شهرستان باشت روستاهای بخش بوستان مثل تلخاب و بیدک، عنا، چاه تلخ، دمیه ، دهبزرگ ، کوشک ظفری و در بخش مرکزی شهر باشت نازمکان، تلچگاه ،شاه زینعلی ، مله تم موسنگان، از جمله نقاطی هستند که در شهرستان باشت از وضعیت نامناسب اینترت و پوشش دهی آنتن تلفن همراه رنج می برند. و از مسئولین مخابرات تقاضای پیگیر و رسیدگی دارند.
صمدی یکی از شهروندان باشتی که خانه او در یکی از روستاهای بخش مرکزی این شهرستان است گفت:متاسفانه مخابرات شهرستان از وضعیت آنتن دهی موبایل و اینترنت در نقاط مختلف شهرستان اطلاع کامل دارند، و با توجه به کلاس های غیر حضوری و مجازی دانش آموزان در این برهه از زمان و به خاطر کرونا جا دارد که زمینه زیر ساخت ها، و پوشش آنتن دهی در بعضی از مناطق شهرستان باشت انجام می شد، ولی در طول این یک سال که از ورود کرونا به کشور و استان ما می گذرد هیچ اقدامی که مفید باشد و برای دانش آموزان ما ارزش داشته باشد اناج نشده است.
وی افزود: به نظر من مخابرات شهرستان باشت جز نام چیزی از آن باقی نمانده است، و حتی درخدمات دهی به شهروندان در خود مرکز شهر با مشکلات زیادی روبرو است، و تا کوچکترین پیگیری از آنها و یا مسئولان بالا دست این اداره گرفته می شود. در جواب می گویند به خاطر تحریم ها بعضی از زیر ساخت ها در داخل موجود نمی باشد و به همین خاطر این مشکلات را به گردن تحریمها می اندازند در صورتی که چنین چیزی صحت ندارد. و باید به آنها بگویم که کشور ما در حال حاضر بیش از چهل است که تحریم است اما در سیستم و زیر ساخت های مخابراتی ما تمام توانمان بر داخل بوده است.
خاتم اصل یکی از شهروندان باشتی افزود:در طول یکسال فرزندانم را از روستایی که در چند کیلومتر دور تر از بخش مرکزی باشت فاصله دارد برای اینکه از اینترنت قوی تری استفاده کنند و از تحصیل و درس خود عقب نیفتند، به مرکز شهر می آورم و این هر روز با ترس و دلهره و خطرات جاده ای همراه است.
وی گفت:مشکل ما در مورد نبود آنتن شبکه همراه و مشکلات آن تنها به عدم برقراری تماس ساده ختم نمی شود، این امر باعث دردسرهایی مانند نرسیدن خدمات پزشکی و رفاهی که از طریق ارتباطات شبکه ای صورت می گیرند نیز وجود دارد.
انتهای پیام/